1 ay önce | Okunma Sayısı : 88
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray – Beşiktaş derbisi golsüz bitmedi ancak kazanan da çıkmadı. Rams Park’ta oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
Galatasaray 10 kişi kaldı, İlkay Gündoğan sahneye çıktı
Beşiktaş, karşılaşmanın 13. dakikasında Abraham’ın golüyle öne geçti. Ev sahibi Galatasaray, henüz ilk yarıda büyük bir darbe aldı. Savunmanın tecrübeli ismi Davinson Sanchez, 35. dakikada Rafa Silva’ya yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı siyah-beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıya daha dengeli başlayan Galatasaray, eksik olmasına rağmen oyundan kopmadı. Sarı kırmızılılarda yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, 64. dakikada attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet için bastırsa da sonuç değişmedi.
Galatasaray ilk puan kaybını yaşadı
Bu sonuçla birlikte Galatasaray ligdeki ilk puan kaybını yaşadı ve puanını 22’ye yükseltti. Beşiktaş ise 13 puana ulaştı.
İlk 11’ler:
Galatasaray: Uğurcan, Singo, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, İlkay, Lemina, Yunus, Barış, Osimhen
Beşiktaş: Mert, Gökhan, Djalo, Emirhan, Jurasek, Ndidi, Orkun, Cerny, Rafa, El Bilal Toure, Abraham