1 ay önce | Okunma Sayısı : 187
Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Eyüpspor’a konuk olduğu mücadeleden 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada sarı kırmızılılara üç puanı getiren golleri Mauro Icardi ve Yunus Akgün kaydetti.
Icardi ve Yunus Akgün sahneye çıktı
Galatasaray, oyunun büyük bölümünde üstünlüğünü korusa da gol perdesi 73. dakikada açıldı. Arjantinli golcü Mauro Icardi, takımını öne geçirerek bu sezonki 3. golünü attı. 89. dakikada Yunus Akgün skoru 2-0’a getirdi ve Süper Lig’de bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı.
Galatasaray liderlik yarışında emin adımlarla
Bu sonuçla Galatasaray ligde üst üste 5. galibiyetini elde etti ve 15 puana ulaştı. Sarı kırmızılı ekip, şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirirken Eyüpspor 4 puanda kaldı.
Sıradaki rakipler belli oldu
Süper Lig’de önümüzdeki hafta Galatasaray sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Eyüpspor ise Gençlerbirliği deplasmanında sahne alacak.
Avrupa’da kritik sınav
Galatasaray, lig maratonunun ardından gözünü Avrupa’ya çevirecek. Sarı kırmızılılar, perşembe günü Şampiyonlar Ligi’nde Eintracht Frankfurt deplasmanında sezonun ilk grup maçına çıkacak.
İLK 11'LER
Eyüpspor: Felipe, Claro, Mujakic, Robin, Serdar, Yalçın, Kerem, Umut, Ampem, Seslar, Draguş
Galatasaray: Uğurcan; Sallai, Sanchez, Abdülkerim, Eren; Torreira, Sara; Yunus, İlkay, Sane, Icardi